طرز تهیه سوپ در آرام پز چگونه است؟ (قدم به قدم +8 تصویر)
آموزش کامل و قدم به قدم طرز تهیه سوپ در آرام پز به همراه تصویر
طرز تهیه سوپ در آرام پز یکی از نکات مهم است چرا که همه دنبال پختن یک سوپ خوشمزه هستیم که بتواند خستگی یک روز را از ما دور کند. اما اینکه از چه خوراکی هایی درون آن استفاده کنیم و سوال مهمتر از چه دستگاهی برای پختن آن استفاده کنیم حائز اهمیت است. یکی از دستگاه هایی که درون آن می توان سوپ درست کرد آرام پز است. اینکه بهترین آرام پز کدام است در مقالات قبلی به طور مفصل در مورد آن صحبت کردیم. اما در این مقاله شما را با طرز تهیه سوپ در آرام پز آشنا خواهیم کرد. در مقالات قبلی درباره نحوه پخت برنج در آرام پز نیز صحبت کردیم که می توانید آن را نیز مطالعه فرمایید.
قسمت اول: آماده کردن خوراکی ها
قبل از اینکه گامل اول طرز تهیه سوپ در آرام پز را شرح دهیم لازم است بدانید که ابتدا می خواهید از چه خوراکی هایی درون سوپ استفاده کنید. برای مثال برخی از هویج درون سوپ استفاده می کنند و برخی نیز از کلم بروکلی استفاده می کنند. بنابراین حائز اهمیت است که ابتدا مواد خوراکی خود را تهیه کنید. حالا که مواد خوراکی را برای طرز تهیه سوپ در آرام پز تهیه کردید به گام اول وارد می شویم.
مرحله اول
مواد خود را آب کنید. اولین گام در طرز تهیه سوپ در آرام پز آب کردن مواد جامد و یخ زده است. اگر هر یک از مواد شما یخ زده است، قبل از شروع به پخن سوپ، آن ها را آب کنید.
- مواد منجمد را در یخچال خود قرار دهید و اجازه دهید یک شب به آرامی آب شوند.
- اگر نیاز به ذوب سریع مواد دارید، این کار را با استفاده از تنظیم “یخ زدایی” در مایکروویو خود انجام دهید.
- از ذوب برخی مواد مانند گوشت در دمای اتاق خودداری کنید زیرا این کار فرصت بیشتری برای رشد باکتری ها فراهم می کند.
مرحله دوم
مواد خود را به قطعات مساوی برش دهید. گام دوم در طرز تهیه سوپ در آرام پز، مخلوط کردن و برش سبزیجات است. بیشتر گوشت و سبزیجات باید به اندازه های مشابه خرد شوند. مواد برش خورده به اندازه یکسان با سرعت یکسانی پخته می شوند، بنابراین همه آنها باید همزمان به غلظت مناسب برسند.
- به خصوص مهم است که هر یک از مواد خاص را به قطعاتی با اندازه مساوی برش دهید. به عبارت دیگر، اگر مقداری از گوشت را به قطعات 2 اینچی (5 سانتی متری) برش دهید، باید تمام گوشت را به قطعات 2 اینچی (5 سانتی متری) برش دهید. اگر تعدادی از سیب زمینی ها را به مکعب های 1 اینچی (2.5 سانتی متری) برش دهید، باید همه سیب زمینی ها را به مکعب های 1 اینچی (2.5 سانتی متری) برش دهید.
- توجه داشته باشید که سبزیجات معطر (مانند پیاز و سیر) و سبزیجات نرم (مثل ذرت و فلفل) را می توان به قطعات کوچکتر از گوشت ها و سبزیجات اصلی خرد کرد. اگر مواد معطر سریعتر از بقیه سوپ بپزند می توانند طعم را کاملاً افزایش دهند و سبزیجات نرم معمولاً بعداً در فرآیند پخت اضافه می شوند.
مرحله سوم
چربی را برش دهید. سعی کنید چربی ها را از گوشت جدا کنید. در نظر داشته باشید که لایههای قابل مشاهده و جداگانه چربی را روی هر گوشتی که میخواهید برای سوپ خود استفاده کنید، جدا کنید.
- از آنجایی که چربی ذوب شده در آرام پز جایی برای تخلیه ندارد، تمایل دارد به صورت لایههایی در بالای سوپ جمع شود. کمی چربی داخلی می تواند طعم سوپ را افزایش دهد، اما چربی بیش از حد باعث می شود سوپ چرب به نظر برسد.
- به همین دلیل، شما همچنین می خواهید از افزودن هر گونه روغن، کره، مارگارین یا چربی به مواد سوپ در آرام پز خودداری کنید.
مرحله چهارم
گوشت را قهوه ای کنید. گام بعدی در طرز تهیه سوپ در آرام پز، سرخ کردن گوشت است، اگرچه کاملاً ضروری نیست، سرخ کردن گوشت در ماهیتابه قبل از افزودن آن به آرام پز می تواند رنگ و طعم غذا را بهبود بخشد.
- برای هر 1 پوند (450 گرم) گوشت از 1 تا 2 قاشق غذاخوری (15 تا 30 میلی لیتر) روغن، کره یا مارگارین استفاده کنید. چربی را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، سپس قسمت های برش خورده گوشت را بریزید و بپزید، مرتباً هم بزنید تا گوشت به طور یکنواخت قهوه ای به نظر برسد.
- در صورت تمایل، می توانید سبزیجات معطر را از قبل قهوه ای کنید تا طعم سوپ غنی شود. سبزیجات معطر رایج عبارتند از پیاز و سیر.
- با این حال، اگر وقتتان کم است، لازم نیست گوشت را از قبل سرخ کنید. حتی اگر این مرحله را رها کنید، سوپ باید کاملاً خوب بپزد، اما طعم و رنگ سوپ تمام شده کمی متفاوت است.
قسمت دوم: پختن سوپ را شروع کنید
مرحله اول
آرام پز خود را بپوشانید. قبل از افزودن هر گونه مواد، در نظر داشته باشید که کف و کناره های آرام پز را با اسپری پخت نچسب یا یک آستر آرام پز مخصوص طراحی شده بپوشانید.
- این مرحله به شدت ضروری نیست، اما آستر کردن آرام پز باید از چسبیدن مواد در حین پخت جلوگیری کند و در نتیجه فرآیند تمیز کردن را بسیار آسانتر کند.
- آسترهای آرام پز بهترین گزینه شما هستند زیرا چربی اضافی وارد سوپ نمی کنند. اگر میخواهید از اسپری پخت و پز نچسب استفاده کنید، فقط یک پوشش سبک بمالید و قبل از اضافه کردن مواد سوپ، چربیهای موجود در آن را پاک کنید.
مرحله دوم
دلچسب ترین سبزیجات را بریزید. قبل از اضافه کردن مواد دیگر، تمام سبزیجات اصلی را در کف آرام پز بچینید.
- از آنجایی که المنت حرارتی آرام پز در پایین دستگاه قرار دارد، موادی که به طولانی ترین زمان پخت نیاز دارند، باید همیشه در کف آرام پز قرار داده شوند، جایی که می توانند دسترسی مستقیم بیشتری به حرارت داشته باشند. لایه بندی این مواد به یکنواختی آشپزی کمک می کند.
- از بین تمام مواد تشکیل دهنده سوپ، سبزیجات اصلی معمولاً به بیشترین زمان نیاز دارند، بنابراین ابتدا باید آنها را اضافه کنید. این مواد شامل سیب زمینی، هویج، تربچه، ازگیل، چغندر، روتاباگا و پیازهای بزرگ است. کدوهای زمستانی نیز باید در نزدیکی ته آرام پز قرار داده شوند، حتی اگر سبزیجات اصلی نباشند.
مرحله سوم
گوشت و ادویه دلخواه را اضافه کنید. بیشتر گوشت خام باید روی سبزیجات قرار گیرد. بسیاری از ادویه ها و گیاهان را می توان در این زمان اضافه کرد.
- ماهی و انواع دیگر غذاهای دریایی را نباید زودتر اضافه کرد، اما تمام گوشت های خام دیگر را می توان اضافه کرد. این شامل تکه های گوشت گاو، مرغ، بره، گوزن و بز است.
- اگر از گوشتی که قبلا پخته شده استفاده می کنید، هنوز آن را به مواد خام اضافه نکنید .
- با اضافه کردن ادویه ها در اوایل، اجازه می دهید طعم آنها به طور یکنواخت در سراسر سوپ پخش شود.
- توجه داشته باشید که رزماری زمانی که برای مدت طولانی پخته میشود، میتواند تلخ شود، بنابراین باید هر رزماری را که قصد اضافه کردن آن را دارید برای بعد ذخیره کنید. همه گیاهان و ادویه جات دیگر را می توان اکنون اضافه کرد.
مرحله چهارم
در آبگوشت مایع بریزید. هم اکنون آب مورد نیاز در دستور غذا باید اضافه شود. مایع را در آرام پز بریزید و مواد جامد را تقریباً 1/2 اینچ (1.25 سانتی متر) بپوشانید.
- دستور پخت سوپ سنتی که روی اجاق تهیه می شود معمولاً به مایعات بیشتری نیاز دارد، اما برای سوپ های آرام پز، فقط باید به اندازه ای مایع اضافه کنید که به سختی مواد را بپوشاند. مایع در یک آرام پز مانند یک قابلمه بخار نمی شود، بنابراین اگر اکنون بیش از حد اضافه کنید، ممکن است سوپ تمام شده خیلی آبکی باشد.
- توجه داشته باشید که مایعات حاوی لبنیات را هنوز نباید به آرام پز اضافه کنید.
مرحله پنجم
در را بپوشانید و بپزید. درب آرام پز را بگذارید و حرارت را روشن کنید. بیشتر سوپ ها باید سه تا چهار ساعت با حرارت زیاد یا شش تا هشت ساعت با حرارت کم بپزند.
- برای سوپ سبزیجات که شامل هیچ گونه گوشتی نیست، زمان پخت را کاهش دهید. سوپ سبزیجات باید دو تا چهار ساعت با حرارت کم یا یک تا دو ساعت با حرارت زیاد بپزد.
- در صورت امکان، سوپ ها را روی حرارت ملایم بپزید. یک تجربه پخت کمتر و آهسته تر، مواد شما را لطیف تر می کند و اجازه می دهد طعم ها به طور یکنواخت تر با هم ترکیب شوند و در نتیجه طعم کلی سوپ را افزایش می دهد.
نکات مهم درباره طرز تهیه سوپ در آرام پز
نکته اول
اونو تنهاش بذار. اجازه دهید سوپ در آرام پز بدون مزاحمت بپزد. درب را برای هم زدن محتویات یا بررسی مواد تشکیل دهنده آن جدا نکنید.
- هر بار که درب را بردارید، در نهایت مقداری از گرما را آزاد خواهید کرد. اگر اغلب درب را بردارید، باید زمان پخت را افزایش دهید.
- فقط در صورتی که مواد بیشتری اضافه می کنید یا سوپ آماده سرو است، درب آن را بردارید.
نکته دوم
به دلخواه غلیظ کنید. اگر نیاز دارید آب سوپ را غلیظ کنید، می توانید با اضافه کردن خمیر نشاسته ذرت در 10 تا 15 دقیقه آخر این کار را انجام دهید.
- مایع در آرام پز به خودی خود غلیظ نمی شود. این موضوع برای بیشتر سوپ ها مشکلی ندارد، اما اگر سوپ هایی با مایع غلیظ تر را ترجیح دهید، می تواند مشکل ساز شود.
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری (5 تا 10 میلی لیتر) نشاسته ذرت را با مقدار مساوی آب سرد در یک ظرف کوچک مخلوط کنید. رب را به محتویات آرام پز اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شود. درب را برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
نکته سوم
در صورت نیاز مایع را کم کنید. اگر به طور تصادفی مایع زیادی به سوپ اضافه کردید، می توانید با برداشتن درب آن و اجازه دادن به سوپ برای 30 دقیقه دیگر، مقدار آن را تا حدی کاهش دهید.
- پس از برداشتن درب، مقداری از مایع تبخیر می شود. حرارت را روشن نگه دارید تا تبخیر احتمالی به حداکثر برسد و سوپ داغ بماند.
- با برداشتن درب، مواد به خوبی پخته نمی شوند، بنابراین قبل از انجام این کار باید صبر کنید تا همه مواد کاملا پخته شوند.
نکته آخر
هم بزنید و گرم سرو کنید. پس از اتمام پخت سوپ، حرارت را خاموش کرده، درب آن را بردارید و مواد را هم بزنید تا به طور یکنواخت در کل سوپ پخش شوند. سوپ را مستقیماً از آرام پز در حالی که هنوز داغ است سرو کنید.
- توجه داشته باشید که برخی از آرام پزها حالت “گرم” دارند. اگر قصد دارید چند ثانیه بعد برگردید، میتوانید آرام پز را به جای خاموش کردن کامل، روی «گرم» قرار دهید.
- به طور معمول، سوپ اضافی را می توان در ظرف های دربسته ریخته و برای چند روز تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.