بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی در سال 1400 + [8 مدل عالی]
بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی
یکی از پر درآمدترین حوزه های فناوری مربوط به برنامه نویسی است. فرقی نمی کند شما برنامه نویس ویندوز باشید یا برنامه نویس تحت وب و یا تحت موبایل، در هر صورت به یک سری ملزومات نیاز خواهید داشت. یکی از مهمترین لوازم کالای دیجتال لپ تاپ ها هستند که در دنیای امروزی بسیار متداول شده اند. یکی از این موارد لپ تاپ برنامه نویسی است که بسیاری از برنامه نویسان در سراسر دنیا از آنها استفاده می کنند. انتخاب لپ تاپ مناسب برنامه نویسی کاری بسیار مهم و نه چندان آسان است و باید به فاکتورهای زیادی توجه داشته باشید. خیلی از برنامه نویسان به دنبال لپ تاپ برنامه نویسی ارزان هستند. اما آیا لپ تاپ برنامه نویسی ارزان قیمت می تواند نیازهای شما را برآورده کند یا خیر، خود سوالی درخور توجه است! انواع مدل های لپ تاپ برنامه نویسی قیمت متفاوتی دارند که به نوع استفاده و امکاناتی که دارد بر می گردد. برای انتخاب بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی باید به سیستم عامل، پردازنده، سرعت سیستم و … توجه کرد که هر یک از آنها را در این مقاله به طور مفصل شرح خواهیم داد. با وبسایت بیگ مارکت وب همراه باشید تا شما را با بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی آشنا سازیم.
انواع لپ تاپ برای برنامه نویسی کدام است؟
علم برنامه نویسی شاخه های مختلفی دارد. برای مثال شخصی وارد دنیای تحت وب می شود و برخی نیز دنیای اپلیکیشن های موبایل را ترجیح می دهند. افرادی نیز پیدا می شوند وارد برنامه نویسی های مخصوص کارهای گرافیکی می شوند. برای هر یک از این موارد لپ تاپ های متفاوتی را می توان پیشنهاد کرد که دارای جنبه های کارکردی مختلفی هستند. برای مثال اگر از لپ تاپ برای برنامه نویسی اندروید استفاده می کنید، نیازی به خرید لپ تاپ های گران قیمت مخصوص به لپ تاپ برای کارهای گرافیکی نیست و یا اگر می خواهید لپ تاپ برای برنامه نویسی تحت وب انتخاب کنید به لپ تاپ های مخصوص ادیت فیلم و کارهای گرافیکی سنگین نیاز نخواهید داشت. بنابراین باید با توجه به استفاده ای که از آن می کنید به انتخاب بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی اقدام کنید و در بودجه خود نیز صرفه جویی و دقت نمایید.
مشخصات بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی چگونه است؟
قابلیت حمل
اگر دانشجو هستید و می خواهید به سر کلاس های درس بروید و در آنجا نیز به کار دانشجویی بپردازید، نیاز خواهید داشت که لپ تاپ شما سبکتر باشد تا از خستگی بین مسیر جلوگیری کرده و این، امر را برای شما ساده تر می کند. لپ تاپ ها در اندازه ها و اشکال مختلفی تولید می شوند و باید به خصوصیات وزن آن دقت ویژه داشته باشید. اگر نیاز ندارید لپ تاپ را حمل کنید و در محل کار و یا خانه خود آن را ثابت دارید از یک لپ تاپ 15 اینچی استفاده کنید و در غیر اینصورت از لپ تاپ های 13 و 14 اینچی استفاده نمایید که سبکتر هستند ولی این را باید عنوان داشت که این صفحات کوچک برای کسانی که برنامه نویسی می کنند کمی خواندن برایشان مشکل تر می شود و باید این مسأله مد نظر قرار داده شود. البته این لپ تاپ های کوچکتر عمر باتری طولانی تری داشته و حمل و نقل را ساده می کند که از این نظر مزیت خوبی محسوب می شود.
صفحه نمایش
یکی از مهمترین و کلیدی ترین موارد برای انتخاب یک لپ تاپ مناسب برنامه نویسی صفحه نمایش آن است. باید صفحه نمایش دارای تصاویر شفاف و منظم باشد که برنامه نویس با آن احساس راحتی کند. سعی کنید لپ تاپی با صفحه نمایش کمتر از 1920 در 1080 نخرید. همچنین مواظب باشید که لپ تاپ دارای زوایای دید خوبی باشد.
پردازنده (CPU)
از دیگر ویژگی های مهم یک لپ تاپ برنامه نویسی وجود یک پردازنده خوب و قدرتمند است. پردازنده های core i3 زیاد پیشنهاد نمی شود، چون بیشتر برای امور ساده روزمره و کارهای دیدن فیلم و غیره مورد استفاده قرار می گیرد و قدرت خیلی بالایی ندارند. لپ تاپ های core i5 برای کسانی که بودجه کمی دارند خوب است اما نباید این انتظار را داشته باشید که سرعت بین برنامه بالا باشد و کمی ممکن است برای برنامه نویسان حرفه ای سخت باشد. پردازنده های core i7 بسیار خوب بوده و قدرت پردازش بالایی دارند هر چند از نظر هزینه نیز بالاتر هستند.
حافظه رم (RAM)
پیشنهاد ما برای رم لپ تاپ های برنامه نویسی 8 گیگابایت است هر چند رم 4 گیگابایت نیز مورد استفاده قرار می گیرد اما قدرت آن کمتر از رم قبلی است و برای کسانی که بودجه مناسب دارند توصیه می شوند کمتر از 8 گیگابایت نباشد. اگر هم هزینه بالاتری دارید به دنبال رم های 16 گیگابایتی باشد که بسیار عالی هستند و لذت یک برنامه نویسی خوب را برای شما به ارمغان می آورد.
حافظه SSD یا HDD
اگر می خواهید در کار برنامه نویسی راحت تر باشید، استفاده از حافظه های SSD توصیه می شود. حافظه های SSD از نظر سرعت و کارایی نسبت به هاردهای HDD بهتر عمل می کند. حافظه های SSD سرعت بوت شدن سیستم، کامپایل کدها و جابجایی بین برنامه ها را افزایش می دهد. اگر از حافظه های 1 ترابایتی SSD استفاده کنید بسیار عالی خواهد بود و قطعاً لپ تاپ قدرتمندی محسوب می گردد. در غیر اینصورت می توانید از 512 گیگابایت استفاده کنید. حالت دیگری نیز دارد که شما می توانید از ترکیب از هاردهای HDD و SSD استفاده کنید. شما می توانید از SSD برای افزایش سرعت برنامه ها و از HDD برای ذخیره اطلاعات و فایل های درون لپ تاپ استفاده کنید.
صفحه کلید
برنامه نویسان مانند تایپیست ها دائماً باید با کیبورد کار کنند و استفاده از آن جزو ضروریات محسوب می گردد. بنابراین دنبال کیبوردهایی باشید که کار کردن و فشار دادن دکمه های آن ساده تر بوده و آسودگی خاطر را در حین کد نوشتن برایتان به وجود بیاورد.
عمر باتری
اگر در کارهای برنامه نویسی خود از پریز برق فاصله دارید و سعی می کنید در جاهایی که پریز وجود ندارد برنامه نویسی کنید ضرورت داشتن یک باتری خوب احساس می شود.
سیستم عامل
سیستم عامل های مختلفی اعم از ویندوز، مک و لینوکس وجود دارند که هر یک دارای مزایا و معایب مخصوص به خود هستند ولی به طور کلی نسخه ویندوز از همه آنها محبوبتر و کاربرپسندتر است.
گرافیک اختصاصی
کارت گرافیک برای کارهای برنامه نویسی ضروری نبوده و هزینه لپ تاپ را الکی بالا می برد مگر اینکه بخواهید از برنامه نویسی گرافیک استفاده کرده و روش کاری شما تدوین و توسعه بازی باشد که به کارهای گرافیکی قدرتمندتری نیاز است، ولی به طور معمول امور برنامه نویسی نیازی به گرافیک بالا ندارند.
بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی
آیا لپ تاپ ارزان برای برنامه نویسی کارایی دارد؟
این بستگی به نوع برنامه نویسی شما دارد. اگر شما کارهای معمولی نهایت 2-3 برنامه معمولی برنامه نویسی را اجرا می کنید نیازی به لپ تاپ های برنامه نویسی گران قیمت نیست و با لپ تاپ های زیر 20 میلیون به راحتی کارتان راه می افتد و می توانید بسته به نوع استفاده خود از لپ تاپ های خوبی بهره مند شوید.
اما اگر دامنه برنامه نویسی شما گسترده تر است و باید نرم افزارها و برنامه های زیادی را در حال اجرا نگه دارید و سرعت انتقال بین برنامه ها برایتان بسیار مهم است، بدون شک نیاز خواهید داشت تا از یک لپ تاپ گران قیمت تر استفاده کنید تا در دراز مدت دچار مشکل نشوید و به کارتان ضربه وارد نکند.
در حالات پیشرفته تر و زمانی که می خواهید برنامه نویسی برای کارهای گرافیکی و یا بازی انجام دهید باید باز دنبال مدل های بالاتر با قدرت و کیفیت بیشتر بروید و لپ تاپ های معمولی جوابگوی شما نخواهد بود. معمولاً لپ تاپ های گرافیکی و یا بازی به سخت افزارهای قدرتمندتری نیاز دارند و شما به ناچار باید از لپ تاپ های گران قیمت استفاده کنید.
قوی ترین لپ تاپ برای برنامه نویسی باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟
مهمترین فاکتور در قدرت لپ تاپ های برنامه نویسی سخت افزار با پردازنده قدرتمند است. اگر دنبال مدل های قوی می گردید و زیاد هزینه برایتان مهم نیست به دنبال مدل هایی با پردازنده core i7 باشید و همچنین RAM شما دارای ظرفیت 16 گیگابایت باشد. مهمترین فاکتور دیگر دارا بودن SSD است که سرعت سیستم شما را بالاتر می برد و انتقال بین برنامه های در حال اجرا را بسیار راحت تر می کند.
راهنمای خرید لپ تاپ برای برنامه نویسی
لپ تاپ 15.6 اینچی اچپی مدل 255 G7-R3C
این لپ تاپ برای برنامه نویسی گزینه خوبی محسوب می شود چرا که هم از هارد داخلی برخوردار است و هم دارای حافظه SSD است. حافظه داخلی لپ تاپ 1 ترابایت بوده و نیز از 256 گیگابایت حافظه SSD بهره می برد. پردازنده این لپ تاپ از نوع AMD بوده و 2 کیلوگرم وزن آن است. سری پردازنده این مدل لپ تاپ Ryzen 3 بوده و حافظه کش آن چهار مگابایت است. RAM این لپ تاپ هشت گیگابایت بوده و حافظه داخلی سیستم از نوع هیبریدی است. از دیگر ویژگی های این مدل لپ تاپ بهره مندی از 2 گیگابایت حافظه گرافیکی جدا است. صفحه نمایش لپ تاپ نیز مناسب بوده و 15.6 اینچ سایز آن است. میزان شارژدهی باتری آن 3 ساعت بوده و از کیبوردهای Slim بهره می برد.
مزایا
1- سبک است
2- RAM مناسب دارد
3- از حافظه اس اس دی برخوردار است
4- ظرفیت حافظه داخلی خوبی دارد
5- از درایو نوری برخوردار است
6- صفحه نمایش خوب و استانداردی دارد
معایب
1- مودم ندارد
ویژگی ها |
ابعاد: 376x246x22 |
سری پردازنده: AMD |
محدوده سرعت پردازنده: 2.8 گیگاهرتز و بیشتر |
مشخصات حافظه داخلی: 1 ترابایت حافظه داخلی از نوع HDD (هارد دیسک) – 256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع SSD |
نوع صفحه نمایش: WLED Backlit |
دقت صفحه نمایش: HD|1366×768 |
بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی
لپ تاپ 15 اینچی لنوو مدل Ideapad 330 – NXB
وزن این لپ تاپ 2.2 کیلوگرم است و سازنده پردازنده آن اینتل است. سری پردازنده این مدل لپ تاپ سلرون بوده و سرعت پردازنده آن 2 گیگاهرتز است. حافظه کش این محصول چهار مگابایت بوده و RAM آن هشت گیگابایت است. همچنین می توان عنوان کرد که پردازنده گرافیکی آن از نوع اینتل بوده و حافظه داخلی لپ تاپ 1 ترابایت و از نوع هارددیسک است. صفحه نمایش این لپ تاپ 15.6 اینچ بوده و از فرمان های چند لمسی پشتیبانی می کند. نوع باتری این لپ تاپ دو سلولی بوده و از نوع لیتیوم- یون است.
مزایا
1- حافظه RAM خوب دارد
2- حافظه داخلی 1 ترابایت دارد
3- صفحه نمایش آن استاندارد است
4- درایو نوری دارد
5- بلندگوی 2 وات دارد
معایب
1- مودم ندارد
2- حافظه گرافیکی جدا ندارد
ویژگی ها |
ابعاد: 22.9 × 260 × 378 |
سری پردازنده: Intel |
محدوده سرعت پردازنده: تا 2.0GHz |
مشخصات حافظه داخلی: 5400RPM |
مدل پردازنده گرافیکی: UHD Graphics 600 |
دقت صفحه نمایش: HD|1366×768 |
لپ تاپ 15.6اینچی اچپی مدل 250-G7-PC
این لپ تاپ دارای پردازنده از نوع اینتل بوده و سری آن core i5 است. وزن آن به 1.78 کیلوگرم می رسد. حافظه کش این لپ تاپ شش مگابایت بوده و حافظه RAM آن به هشت گیگابایت می رسد. ظرفیت حافظه داخلی لپ تاپ به 1 ترابایت می رسد و نوع آن هیبریدی است. از دیگر ویژگی های خوب این لپ تاپ برخورداری از حافظه SSD بوده که باعث افزایش سرعت سیستم می شود. از فاکتورهای دیگر می توان به برخورداری از دو گیگابایت پردازنده گرافیکی اشاره نمود. این لپ تاپ از فرمان های چند لمسی پشتیبانی می کند.
مزایا
1- دارا بودن درایو نوری
2- صفحه نمایش استاندارد
3- برخورداری از پردازنده گرافیکی
4- بهره مندی از حافظه SSD
5- کش و رم مناسب
6- وزن مناسب و سبک
معایب
1- سیستم عامل ندارد
ویژگی ها |
ابعاد: 376x246x22.5 |
سری پردازنده: Intel |
محدوده سرعت پردازنده: 2.8 گیگاهرتز و بیشتر |
مشخصات حافظه داخلی: 1 ترابایت حافظه داخلی از نوع HDD (هارد دیسک) – 256 گیگابایت حافظه داخلی از نوع SSD |
نوع صفحه نمایش: TFT LCD |
دقت صفحه نمایش: HD|1366×768 |
لپ تاپ 14 اینچی هوآوی مدل Matebook D14
این مدل لپ تاپ دارای پردازنده اینتل از سری core i5 است که محدوده سرعت پردازنده اش 2.8 گیگاهرتز است. وزن این لپ تاپ 1.38 کیلوگرم بوده و 512 گیگابایت حافظه از نوع SSD دارد. حافظه کش و RAM این لپ تاپ به ترتیب شش مگابایت و هشت گیگابایت است. دو گیگابایت حافظه گرافیکی لپ تاپ بوده و صفحه نمایش آن سایز 14 اینچی دارد. این مدل لپ تاپ دارای سه پورت USB 2.0، UNSB 3.0 و USB-Type-C است. سیستم عامل این لپ تاپ ویندوز 10 است.
مزایا
1- باریک و سبک است
2- از 3 پورت برخوردار است
3- از مودم داخلی بهره می برد
4- صفحه نمایش فول اچ دی دارد
5- حافظه گرافیکی جدا و SSD دارد
6- کش و RAM مناسبی دارد
معایب
1- درایو نوری ندارد
ویژگی ها |
ابعاد: 322.5×214.8×15.9 |
سری پردازنده: Core i5 |
محدوده سرعت پردازنده: 2.8 گیگاهرتز و بیشتر |
مشخصات حافظه داخلی: 512 گیگابایت حافظه داخلی از نوع PCIe SSD |
نوع صفحه نمایش: IPS level panel |
دقت صفحه نمایش: Full HD| 1920 x1080 |
بهترین لپ تاپ برنامه نویسی بازار
لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل ThinkBook 15-GJ
لپ تاپ ThinkBook 15 از سری پردازنده core i5 نوع اینتل بهره مند است. وزن آن 1.8 کیلوگرم است که سبک و باریک به شمار می رود. هشت مگابایت کش داشته و دارای قدرت رم 16 گیگابایت است که در نوع خود قدرتمند محسوب می گردد. از دیگر ویژگی های این لپ تاپ با کیفیت برخورداری از حافظه داخلی و همچنین SSD است. این لپ تاپ دارای 1 ترابایت حافظه SSD و یک ترابایت HDD است که خود گویای پرقدرت بودن این لپ تاپ است. دو گیگابایت حافظه گرافیکی جدا داشته و از صفحه نمایش مات بهره می برد. این لپ تاپ از دو پورت USB 3.0 و دو پورت USB-Type-C برخوردار است.
مزایا
1- باریک و سبک است
2- بهره مندی از HDMI,LAN و …
3- صفحه نمایش مات
4- دارا بودن حافظه داخلی و اس اس دی
5- RAM و کش با ظرفیت بالا
6- دارا بودن حافظه گرافیکی جدا
معایب
1- سیستم عامل ندارد
2- عدم برخورداری از درایور نوری
ویژگی ها |
ابعاد: 357x235x18.9 میلیمتر |
سری پردازنده: Ryzen 5 |
محدوده سرعت پردازنده: 2.8 گیگاهرتز و بیشتر |
مشخصات حافظه داخلی: 1 ترابایت حافظه از نوع SSD و 1 ترابایت HDD |
سایز صفحه نمایش: 15.6 اینچ |
نوع صفحه نمایش: TN |
دقت صفحه نمایش: 1080 × 1920 پیکسل – Full HD |
درگاه ارتباطی: USB , LAN , Wi-Fi , شیار کارت حافظه , HDMI , Bluetooth |
لپ تاپ 15.6 اینچی ایسوس مدل VivoBook S533EQ – A
بدون شک لپتاپ VivoBook S533EQ – A یکی از قدرتمندترین لپ تاپ های موجود در بازار است. این لپ تاپ دارای سری پردازنده core i7 از نوع اینتل بوده و وزن آن به 1.8 کیلوگرم می رسد. حافظه کش سیستم 12 مگابایت و حافظه RAM آن 16 گیگابایت است. این لپ تاپ دارای 1 ترابایت حافظه SSD بوده و دو گیگ پردازنده گرافیکی دارد. صفحه نمایش محصول 15.6 اینچ بوده و از چهار پورت بهره می برد. این لپ تاپ تا 5 ساعت باتری نگه می دارد و نوع باتری آن لیتیوم پلیمری 50 وات است. از اقلام همراه این محصول می توان به کیف، ماوس و شارژر اشاره نمود.
مزایا
1- شارژدهی باتری بالا
2- تعداد پورت های مناسب
3- صفحه نمایش FULL HD
4- برخورداری از حافظه اس اس دی 1 ترابایتی
5- کش و رم با قدرت بالا
6- بهره مندی از پردازنده گرافیکی جدا
معایب
1- درایو نوری ندارد
2- سیستم عامل ندارد
3- قیمت بالا
ویژگی ها |
ابعاد: 359x233x16 |
سری پردازنده: Ryzen 5 |
محدوده سرعت پردازنده: 2.8 گیگاهرتز و بیشتر |
مشخصات حافظه داخلی: 1 ترابایت حافظه داخلی از نوع SSD |
نوع صفحه نمایش: 178°wide-view technology |
دقت صفحه نمایش: Full HD| 1920 x1080 |
لپ تاپ 15.6 اینچی لنوو مدل Legion 5 QE
مزایا
1- حافظه و کش بالایی دارد ( به ترتیب 8 و 16)
2- از SSD بهره می برد
3- صفحه نمایشی استاندارد دارد
4- دارای وبکم و کیبورد با نور پس زمینه است
5- 5 عدد پورت دارد ( 4 تا USB 3.2 و 1 عدد USB-Type-C
6- نوع باتری چهار سلولی دارد
7- دارای LAN,HDMI,WIFI و … است.
معایب
1- درایو نوری ندارد
2- فاقد سیستم عامل است
ویژگی ها |
تولید کننده پردازنده: AMD |
سری پردازنده: Ryzen 5 |
محدوده سرعت پردازنده: 2.8 گیگاهرتز و بیشتر |
مشخصات حافظه داخلی: 1 ترابایت حافظه از نوع SSD NVMe (درایو حالت جامد) (Solid State Drive) |
اندازه صفحه نمایش: 15.6 اینچ |
نوع صفحه نمایش: IPS level panel |
دقت صفحه نمایش: 1080 × 1920 پیکسل – Full HD |
قابلیتهای دستگاه: کیبورد با نور پس زمینه , وبکم |
بهترین لپ تاپ های برنامه نویسی
خلاصه
در این مقاله به طور مفصل به بررسی بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی پرداخته ایم. بهترین لپ تاپ برنامه نویسی دارای ویژگی های مخصوص به خود است که باید با نقد و بررسی درستی انتخاب گردد تا بتوانید از برنامه نویسی کردن خود لذت ببرید و راندمان کارتان بالا رود. در این مقاله به بررسی مهمترین فاکتورهای دخیل در انتخاب لپ تاپ برنامه نویسی پرداختیم. اگر دنبال لپ تاپ های با دامنه برنامه نویسی کمتر هستید موارد اولی که معرفی شدند برای شما کارایی خوبی دارند و نیاز به خرید لپ تاپ گران قیمت نیست. اگر به دنبال وسعت بیشتری از برنامه نویسی هستید به دنبال لپ تاپ های انتهایی باشید که آنها برایتان سودمندتر هستند.