خانه و آشپزخانهلوازم برقی خانگی

تفاوت مخلوط کن و غذاساز؛ [3 تفاوت اساسی که باید بدانید]

تفاوت مخلوط کن و غذاساز شامل چه مواردی است؟

اگر چه غذاساز و مخلوط کن ها خانگی از نظر ظاهری کارکردی شبیه به هم دارند ولی به طور کلی تفاوت های عمده ای با هم دارند. اینکه تفاوت مخلوط کن و غذاساز در چیست؟ تفاوت مخلوط کن و غذاساز از نظر قدرت در چه چیزی است؟ و بسیاری از سوالات دیگر که در اینباره مطرح می گردد. برای اینکه بتوانید به فرق مخلوط کن و غذاساز برسید باید نقد و بررسی خوبی انجام دهید و از زوایای مختلف مورد توجه قرار گیرند. بنابراین اگر شما هم به دنبال تفاوت مخلوط کن و غذاساز هستید، توصیه می کنیم تا انتها با ما همراه باشید.

غذاساز چیست؟

 

غذاساز چیست؟

غذاساز یک وسیله برقی همه کاره است که به شما امکان می دهد انواع غذاها را به روش های مختلف تهیه کنید. از خرد کردن گرفته تا مخلوط کردن خمیر، یک غذاساز می‌تواند به سرعت کارهای زیادی را انجام دهد که انجام آن‌ها به صورت دستی طول می‌کشد. غذاسازها معمولا دارای چهار قسمت هستند: پایه، بدنه پلاستیکی شفاف، مجموعه ای از تیغه های قابل جابجایی و درب. غذاسازها دارای کنترل سرعت و نبض هستند که بر روی پایه خود قرار دارند.

بدنه یک غذاساز عریض و جادار است که به آن اجازه می دهد دستور العمل های بزرگتری را در خود جای دهد. درب‌های غذاساز مجهز به لوله‌های تغذیه بلند هستند که به شما امکان می‌دهند در حین مخلوط کردن مواد را اضافه کنید. برخلاف مخلوط‌کن‌ها که معمولاً تنها با یک تیغه متصل می‌شوند، غذاسازها می‌توانند با مجموعه‌ای از ملحقات تیغه‌ای همراه باشند که می‌توانند انواع کارها را انجام دهند: خرد کردن، برش دادن، رنده کردن، خرد کردن، مخلوط کردن و غیره.

آنها همچنین می توانند با درج کاسه ارائه شوند که به شما امکان می دهد چندین کار مختلف را در محفظه های مختلف به طور همزمان انجام دهید. به دلیل شکل بدن و تطبیق پذیری تیغه هایشان، غذاسازها در پردازش مواد خشک ماهر هستند. آنها در مخلوط کردن مواد مایع به خوبی نیستند – مواد مرطوب تا حدی در کناره های کاسه مخلوط کردن، دور از دسترس تیغه ها گیر می کنند. برخلاف مخلوط‌کن‌ها، غذاسازها می‌توانند تا انتها پر شوند و همچنان به خوبی کار کنند.

برای اطلاعات بیشتر درباره غذاساز می توانید به مقاله بهترین مارک غذاساز مراجعه فرمایید

مخلوط کن چیست؟

 

مخلوط کن چیست؟

همانطور که از نام آن پیداست، مخلوط کن یک وسیله الکتریکی است که برای ترکیب مواد جامد با مواد مایع مناسب است. درست مانند غذاسازها، مخلوط‌کن‌ها معمولاً دارای چهار جزء هستند: یک پایه موتوری، یک پارچ، مجموعه‌ای از تیغه‌ها (اغلب قابل جابجایی) و یک درب. کنترل های یک مخلوط کن، که در پایه آن قرار دارد، می تواند شامل تنظیمات سرعت و ترکیب باشد.

بیشتر پارچ های مخلوط کن مخروطی شکل هستند و دسته ها و دهانه هایی برای ریختن آسان دارند. تیغه های چرخان یک مخلوط کن روی ته پارچ پیچ می شوند، بنابراین برای تمیز کردن به راحتی جدا می شوند. درب به خوبی در بالای پارچ قرار می گیرد و می تواند به یک دوشاخه قابل جابجایی مجهز شود. از مخلوط کن ها بیشتر برای پوره کردن میوه ها و سبزیجات برای اسموتی ها و سوپ ها استفاده می شود.

شکل مخروطی پارچ های آنها در هدایت مواد به سمت تیغه ها عالی است. همانطور که مایعات و جامدات با هم ترکیب می شوند، می چرخند و یک گرداب در حال حرکت به سمت پایین ایجاد می کنند که به طور موثر تضمین می کند که همه ذرات مخلوط نشده خرد شده و با هم ترکیب شوند.

یکی از اشکالات مخلوط کن این است که اگر پارچ آن تا لبه با مواد پر شود، نمی تواند به درستی عمل کند. اکثر دستور العمل ها توصیه می کنند که مخلوط کن را فقط سه چهارم پر کنید تا فضای کافی برای حرکت آزادانه مواد و جلوگیری از سرریز شدن مواد باقی بماند. تیغه های مخلوط کن نیز دسترسی محدودی دارند و بدون مایع، به خوبی با مواد خشک برخورد نمی کنند.


برای اطلاعات جامع تر درباره مخلوط کن ها می توانید به مقاله بهترین مخلوط کن خانگی مراجعه فرمایید

تفاوت مخلوط کن و غذاساز؛ کاسه

شیشه های مخلوط کن عمدتاً در شیشه یا پلاستیک، مربع یا گرد تولید می شوند. انتخاب به تمیز کردن و جابجایی بستگی دارد: شیشه سنگین تر است و بوها را به راحتی پلاستیک جذب نمی کند. شیشه مخلوط کن به گونه ای طراحی شده است که گردابی ایجاد کند که محتویات مایع را بهم می زند و برای ترکیب بهتر آنها را به سمت تیغه ها هدایت می کند. کاسه پهن یک غذاساز اضافه کردن محتویات دستور غذا (مانند افزودن کره به آرد) و خراش دادن کناره‌ها بدون اینکه تیغه آن مانع شود را آسان‌تر می‌کند. برخی از مدل‌های غذاساز دارای کاسه‌های کار متعددی هستند، از جمله کاسه‌های کوچک‌تر برای کارهای ساده، و درب‌های متعدد با سینی‌هایی برای جا دادن مواد با اندازه‌های مختلف، مانند سبزیجات برای برش.

تفاوت مخلوط و غذاساز؛ تیغه ها

تیغه های مخلوط کن به صورت هم سطح در کف شیشه قرار می گیرند، یا در داخل شیشه تعبیه شده اند یا به عنوان بخشی از اتصالی که روی شیشه پیچ می شود.

فرق مخلوط کن و غذاساز؛ تجهیزات جانبی

غذاسازها معمولاً دارای مجموعه ای از تیغه ها هستند که می توانند خمیر را ورز دهند، مایعات را برای سس یا سس مایونز مخلوط کنند، و حتی یک دیسک برش در بالای کاسه نیز می تواند کارهای بیشتری را به لیست کارهای خود اضافه کند: برش، خرد کردن، ژولین. و برش های بیشتر برخی از دیسک ها حتی می توانند سبزیجات را به صورت مارپیچی درآورند و سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی سرخ شده را برش دهند.

تفاوت مخلوط کن و غذاسازغذاسازمخلوط کن
سوپ، پوره کردنخیربله
سسبلهبله
اسموتیخیربله
کره بادامبلهبله
سبزیجات خرد شدهبلهخیر
خمیربلهخیر

برخی از قابلیت های غذاساز و مخلوط کن

1- اسموتی ها بهتر است در مخلوط کن درست شوند.
2- برای تهیه سوپ بهتر است از مخلوط کن استفاده شود
3- اگر می خواهید میوه را به کوکتل تبدیل کنید یا میلک شیک درست کنید، نوشیدنی های یخی باید در مخلوط کن درست شوند.
4- غذای کودک وظیفه یک غذاساز خوب است. میوه ها و سبزیجات را در دسته های بزرگ به تناسب کاسه کار پوره کنید، یا اگر غذاساز شما کاسه ای دارد از یک کاسه کوچکتر استفاده کنید.

نتیجه نهایی؛ تفاوت مخلوط و غذاساز در چیست؟

در پایان مقاله تفاوت مخلوط کن و غذاساز باید عرض کنیم که اگرچه غذاسازها و مخلوط‌کن‌ها عملکردهای مشترکی دارند، اما نمی توان به جای یکدیگر استفاده کرد. در درجه اول از مخلوط کن برای پوره کردن یا خرد کردن یخ استفاده می شود. اگر محصول نهایی شما چیزی است که می توانید بنوشید، از مخلوط کن استفاده کنید . علاوه بر پوره کردن، یک غذاساز می تواند برش، رنده، خرد کردن، تاس و موارد دیگر را برش دهد. به عنوان یک قاعده کلی، اگر نتیجه آن با چنگال یا قاشق خورده شود، از غذاساز استفاده کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

بیگ مارکت وب

وبسایت بیگ مارکت وب یکی از وبسایتهایی است که فعالیت خود را در زمینه نقد و بررسی محصولات مختلف آغاز کرد. این وبسایت با نقد و بررسی منصفانه و بررسی ویژگی های محصولات سعی دارد که در هزینه شما صرفه جویی کرده و از کالاهای خریداری شده احساس رضایت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحي سايت ايده پردازش